آرکا سقف

ساخت سوله کارخانه با روش نوین در ایران ! حتما سوله کارخانه را دیده اید و در مورد آن شنیده اید! عموماً در حین ساخت سوله کارخانه ها، کارخانه داران و صاحبان مشاغل گاهی نیاز به مراقبت از این موارد دارند که با موانعی در رشد کسب و کار مواجه است. از طریق این مقاله می توانید با موارد زیر آشنا شوید. مانند

  1. جهت سوله در کارخانه چیست؟
  2. بهترین رنگ برای سوله های کارخانه چیست؟
  3. جهت شیب سوله کارخانه چیست؟

سوله کارخانه

اگر این موارد را به دقت در این مقاله بخوانید، می توانید خروجی کارخانه را افزایش دهید. اگر قوانین را در نظر داشته باشید، می توانید رشد یک تجارت را نیز افزایش دهید. بنابراین بیایید با جزئیات در مورد سوله های کارخانه بدانیم.

انواع شیب سوله کارخانه

ساخت سوله کارخانه

دو نوع سوله کارخانه ای در سایزهای کوچک و بزرگ با ابعاد مختلف در بازار موجود می باشد. همچنین، گاهی اوقات بستگی به ماهیت کار شما دارد یا اینکه در حال تولید هستید زیرا در کارخانه های بزرگ، اسلب ها به دلیل ارتفاع زیاد مورد نیاز ریخته گری نمی شوند. این تنها دلیلی است که کارخانه‌داران و سازندگان سوله می‌سازند. پس به طور کلی حتماً دیده اید که مثلاً شیب سوله دو نوع است

 

مسیرهای سوله کارخانه

بنابراین، قبل از هر چیز، مسیر سوله ها را در کارخانه به ما اطلاع دهید. حالا دو چیز در این وجود دارد. ابتدا با توجه به مساحت اگر کارخانه کوچک است سوله بسازید. اگر اندازه کارخانه بزرگ است (5، 10 و 20 هکتار)، با توجه به اندازه، سوله بسازید.

بهترین جهت ها برای سوله های کارخانه چیست؟ اگر اندازه کارخانه بزرگ است، مهم ترین چیز این است که یک سوله در منطقه جهت جنوب غربی کارخانه بسازید. و اگر جهت جنوب غربی کوتاه باشد، می توانید در جهت شمال غربی و جنوب شرقی نیز سوله بسازید. اما، به یاد داشته باشید که هرگز سوله ای در جهت شمال شرقی کارخانه ایجاد نکنید. در عوض، جهت شمال شرقی کارخانه را باز نگه دارید.

اگر منطقه شمال شرقی کارخانه را باز نکنید چه اتفاقی می افتد؟ تهویه متقابل در داخل کارخانه شما با حفظ فضا در جهت شمال شرقی کارخانه بسیار خوب است. باز کن. اکثر کارخانه ها در فصل تابستان بسیار گرم می شوند.

فرض کنید ارتفاع سوله کافی است و کل منطقه شمال شرقی خالی است. در آن صورت تهویه متقاطع داخل کارخانه بسیار خوب است. کارگران کارخانه نیز به دلیل تهویه متقاطع خوب به راحتی کار می کنند. با این کار کارگران احساس گرما نمی کنند و گرما زیاد کارگران را آزار نمی دهد. اگر کارگران کارخانه گرما و گرما را احساس کنند، یک نقطه مثبت بزرگ در غیر این صورت است. سپس تولید کارگران در داخل کارخانه کاهش می یابد. بنابراین ارائه تسهیلات به کارگران کارخانه ضروری است.

برای راحتی کارگر کارخانه، ارتفاع سوله خوب است و منطقه شمال شرقی کارخانه باز است، بنابراین تهویه متقاطع مناسب وجود دارد. سیستم تهویه هوا در یک فاصله در کارخانه در سمت بالا نصب می شود زیرا گرما را تخلیه می کند. با این حال، به کمک آن، تهویه متقاطع نیز در کارخانه بسیار خوب است.

حتی اگر مساحت کارخانه کوچک است، مکان را در جهت شمال شرقی کارخانه باز نگه دارید و در تمام جهات باقیمانده سوله بسازید. حالا بیایید در مورد سوله های شیب دار یک طرفه صحبت کنیم.

ساخت سوله کارخانه

جهت شیب صحیح سوله های کارخانه چیست؟

سوله شیب 50-50

حالا بیایید به جهت صحیح شیب سوله کارخانه برسیم. اولی شیب 50-50 است. ساخت سوله های شیب 50-50 در هر جهت از کارخانه با قرار دادن 50% زمین در یک طرف و 50% گام در طرف دیگر امکان پذیر است. از این گذشته، شیب 50-50 به دلیل عدم ورود عیب به کارخانه، به طور خودکار تعادل را در هر دو طرف حفظ می کند.

سوله شیبدار یک طرفه

دوم شیب یک طرفه است. در سوله های یک طرفه دو نوع شیب وجود دارد.

1 سوله شیب سمت چپ.

2 سوله شیب سمت راست.

جهت شیب صحیح سوله های کارخانه چیست؟ به طور کلی جهت شیب سوله کارخانه باید از جنوب به شمال و غرب به شرق باشد.

شیب جهت جنوب به شمال

فرض کنید تمام آب باران در شمال می‌بارد. در این صورت، با توجه به اصل ، خوب است که جهت مناسب برای برداشت آب باران، شمال، شرق و شمال شرق باشد. اما، اگر شیب سوله کارخانه شما از جهت جنوب به شمال باشد، تمام آب باران در جهت شمال جمع می شود، که طبق اصل خوب است زیرا در این حالت، شیب سوله کارخانه در جنوب زیاد است. جهت و پایین در جهت شمال.

شیب جهت غرب به شرق

فرض کنید تمام آب باران در شرق می بارد. در آن صورت با توجه به اصل نیز خوب است که جهت صحیح برداشت آب باران شمال، شرق و شمال شرق باشد. اما، اگر شیب سوله کارخانه شما از جهت غرب به شرق باشد، تمام آب باران در جهت شرق جمع می شود، که طبق اصل خوب است زیرا در این حالت، شیب سوله کارخانه در غرب زیاد است. جهت و پایین در جهت شرق.

هر دو این شیب که جهت سوله کارخانه از جنوب به شمال و جهت غرب به شرق می باشد صحیح است. هر دو شرایط خوب هستند زیرا آب باران در وسط جهت شمال به شرق (شمال شرقی) کارخانه می ریزد که به طور خودکار در جهت شمال شرقی ذخیره می شود.

اگر شیب سوله کارخانه 50-50 باشد، تمام آب باید از طریق زهکشی فقط در جهت شمال، شرق و شمال شرق باشد. با این کار اصل واستوی کارخانه و عنصر آب کاملاً متعادل می ماند.

معایب شیب های جهت های اشتباه

عیب ساختن شیب سوله های کارخانه در جهت اشتباه چیست؟  اگر شیب سوله کارخانه به سمت شمال به جنوب باشد، نادرست است. چرا؟ زیرا اگر آب باران را ذخیره کنید و & زهکشی در جهت جنوب کارخانه، این می تواند جهات جنوب شرقی یا جنوب غربی کارخانه را تحت تاثیر قرار دهد که می تواند مانع رشد تجارت شود.

اگر برداشت و زهکشی آب باران را در جهت جنوب شرقی قرار دهید چه اتفاقی می افتد؟ اشتباه است زیرا جنوب شرقی منطقه آتش سوزی است. به همین دلیل است که هیچگاه آب دائمی را در منطقه آتش نشان ندهید زیرا آتش و آب هرگز با هم نیستند. عناصر آب و آتش دشمنان متقابل هستند. یک منطقه آبی در جنوب شرقی احتمال بروز حوادث و زیان در کارخانه و تجارت را افزایش می دهد.

رنگ های سوله کارخانه

حالا سوال اینجاست که بهترین رنگ برای سوله های کارخانه چیست؟ رنگ کرمی بهترین رنگ برای سوله های کارخانه ای است که به راحتی در دسترس است. امروزه هر رنگی که برای سوله های کارخانه خود بخواهید در بازار موجود است. در هر صورت اگر موجود نیست از سوله های کارخانه ای رنگ آبی استفاده کنید. بنابراین اگر شیب سوله 50-50 است و در وسط زمین قرار دارد، بهتر است سوله آبی اجرا شود. هر رنگ دیگری، سفید، مایل به سفید یا کرم، این رنگ‌ها برای سوله‌های کارخانه نیز مناسب هستند.

نکته مهم: اگر سوله کارخانه شما در هر جهتی باشد، رنگ کرم رنگی عالی است.

نتیجه

اطلاعات ارائه شده توسط مهندس پیمان آذری – تجربه مدیرعامل شرکت آرکا سقف  در این مقاله واقعی است. اگر هر کارخانه‌ساز و مالکی این حقایق را در ذهن داشته باشد، کارخانه و تجارت خود را از ضرر نجات خواهد داد.

و اگر این موارد را در نظر داشته باشید، می‌توانید از ضرر در تجارت و کارخانه خود محافظت کنید. همچنین، اگر طبق مقاله این اطلاعات را دنبال کنید، می توانید تجارت و کارخانه خود را از فاجعه نجات دهید. ما همچنین 7 نکته  را ارائه می دهیم که می تواند کارخانه و کسب و کار شما را از فاجعه نجات دهد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *